Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Райгородській територіальній громаді розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг

Дата: 26.04.2021 21:58
Кількість переглядів: 501

26 квітня у  Райгородській сільській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Відтепер понад 7300 мешканців громади швидко та якісно отримуватимуть адміністративні послуги за спрощеною та доступною системою.

Участь у заходах взяли голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук,  голова Гайсинської райдержадміністрації Людмила Головашич, голова Райгородської сільської територіадьної громади Віктор Михайленко.

Райгородська сільська рада є правонаступником Мельниківської сільської ради та Ситковецької селищної ради, які стали переможцями 4 раунду у відборі громад по створенню ЦНАП Програми U-LEAD з Європою, і саме завдячуючи цій програмі і стало можливим відкриття нового ЦНАПу. Центральний офіс ЦНАПу облаштовано у смт. Ситківці,   в селі Райгород діє його територіальний підрозділ, також облаштовано віддалені робочі місця у селах Мельниківці та Нові Обиходи. Програма U-LEAD з Європою надала допомогу у розробці дизайну приміщення та забезпеченні приміщень меблями та комп’ютерною технікою. А капітальний ремонт приміщення профінансувала місцева влада ще до об’єднання: 1 млн 340 тис. гривень було виділено з  бюджету Ситковецької селищної ради і 300 тис. гривень  - з бюджету Мельниківської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь