Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники районної ради провели зустріч з поетом і композитором Володимиром Дверніцьким

Дата: 29.04.2021 11:53
Кількість переглядів: 584

28 квітня голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко провели зустріч із самодіяльним поетом та композитором, 83-річним жителем м.Гайсин Володимиром Дверніцьким. Володимир Васильович – автор збірок пісень «Відлуння душі», «Берег життя», «Миттєвості мелодії в піснях»,

нещодавно вийшла друком четверта збірка «Добрі люди – мої земляки», у якій поет пише про свою любов до всіх, хто навкруги: «Дякую Богу і долі, що я народився, жив і працював у подільському краї, де такі сміливі і добрі люди. Я вас всіх люблю щирою, непоказною і вічною любов’ю».

Володимир Дверніцький за фахом музикант, закінчив Львівське музичне училище. Але доля так склалася, що все життя працював робітником на різних підприємствах м.Гайсина, та покликання музиканта його не полишало: у позаробочий час брав участь у самодіяльності , організував духові оркестри на швейній фабриці і на консервному заводі, також був одним з найактивніших учасників аматорського духового оркестру при районному будинку культури. А вокалісти цього закладу культури до цих пір часто виконують пісні, написані талановитим земляком, серед яких одна з найулюбленіших для гайсинчан - «Гайсинський вальс».

Під час теплого спілкування у кабінеті голови районної ради Володимир Дверніцький ділився сторінками своєї долі, як світлими, так і трагічними, зачитував рядки із своїх поезій та із вдячністю розповідав про людей, які його підтримують. Віталій Савчук та Оксана Матвієнко вручили Володимиру Дверніцькому подяку районної ради та райдержадміністрації за значний внесок у розвиток культури Гайсинського району, а також привітали з прийдешнім святом Воскресіння Христового та подарували великодній кошик.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь