Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Гайсинського району вшанували День Перемоги

Дата: 09.05.2021 11:42
Кількість переглядів: 466

Війна і перемога - ці два слова в душі українського народу закарбувались навічно і передаються з покоління в покоління, адже не можна забути ті жахіття, що принесла нам Друга світова війна. На жаль, з кожним роком все менше й менше залишається серед нас ветеранів, що здобули перемогу над нацизмом. Вони дивилися смерті у вічі і сміливо воювали за мирне життя наступних поколінь. Низько схилили голови перед творцями Великої Перемоги гайсинчан,и які завітали на урочистості, що відбулися 9 травня 2021 року у м.Гайсин.

Під урочистий марш у виконанні духового оркестру колона ветеранів війни і праці, воїнів-афганців, учасників антитерористичної операції, керівництва району і міської територіальної громади, громадськості пройшла до пам’ятника загиблим воїнам у міському парку, а потім до Обеліска Слави.

З глибокою повагою і скорботою згадав у своєму виступі на мітингу загиблих воїнів та партизанів, жертв війни та окупації, матерів і вдів, що не дочекалися своїх синів і чоловіків і несли на своїх плечах найважчий тягар повоєнної відбудови, учасник бойових дій Другої Світової війни, житель с.Михайлівка Григорій Іванович Чуйнишин.

У мітингу брали участь голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко. Привітали гайсинчан зі святом Перемоги голова райдержадміністрації Людмила Головашич, міський голова Анатолій Гук, голова громадської організації ветеранів Леонід Гоц. Хвилиною мовчання вшанували присутні на мітингу пам’ять про воїнів та усіх загиблих під час війни.

По завершенню мітингу у будинку культури м.Гайсин відбувся святковий концерт. Урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги відбулися 9 травня в усіх територіальних громадах Гайсинщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь