Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Офіційне відкриття Гайсинського Сервісного центру ГУ ПФУ

Дата: 12.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 739

Фото без опису12 травня 2021 року, відбулось офіційне відкриття   Гайсинського Сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області за участю начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки. У відкритті  взяли участь начальники районних сервісних центрів, голова районної ради Віталій Савчук, голова районної державної адміністрації Людмида Головишич, секретар виконавчого комітету міської ради Андрій Філімонов.

Після традиційного перерізання стрічки кожен присутній мав можливість оглянути приміщення, яке облаштоване відповідно до корпоративних стандартів із окремою зоною очікування та залою обслуговування, зручними модульними робочими місцями (на сьогодні облаштовано 6 робочих місць) та сучасною технікою, а також системою керування електронною чергою, що впорядковує процес обслуговування громадян та забезпечує його оперативність.

Окремо хочеться відначити, що сервісний центр розпочинає роботу лише після проведення аудиту доступності по завершенню ремонтних робіт за участю незмінних партнерів - експертів ГО «Гармонія». Так, голова правління громадської організації Людмила Нецкіна засвідчила, що сервісний центр має інклюзивний доступ для людей з інвалідністю: пандуси, кнопки виклику, спеціально облаштовані санітарні кімнати. Завдяки тактильним та візуальним позначенням – табличкам дубльованим рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, забезпечується зручна навігація.

Одразу після урочистого відкриття сервісного центру голова районної ради Віталій Савчук прийняв участь у виїзному засіданні колегії при начальникові Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області Олені   Корчаки.

На порядку денному розглядались питання про підсумки роботи Головного Управління ПФУ у Вінницькій області; про організацію роботи щодо призначення, перерахунку та виплати пенсій в умовах екстериторіальності; про співпрацю з новоствореними територіальними громадами Вінницької області щодо прийому громадян на віддалених робочих місцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь