Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бершаді - нове сучасне відділення екстреної медичної допомоги

Дата: 14.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 845

Фото без опису13 травня 2021 року у Бершадській міській територіальній громаді відбулося відкриття відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КНП «Бершадської окружної лікарні інтенсивного лікування», на яке завітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, його заступник Олександр Піщик, голова районної ради Віталій Савчук, голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич, Бершадський міський голова Віталій Драган.

Нове відділення, яке розраховане на потребуючих невідкладної медичної допомоги хворих, відповідає усім вимогам часу: зручний під’їзд для автомобілів швидкої допомоги, кабінети для рентген-обстежень, комп’ютерної томографії, ультразвукової діагностики, фібро-гастроскопії, є операційна та передопераційна кімнати, відокремлена приймальня для хворих з підозрою на інфекційні захворювання, а також стерилізаційна та лабораторія, комфортна кімната для санітарної обробки хворих. Приміщення оснащене новітньою системою вентиляції із шестиступеневою очисткою повітря.

Цей проєкт реалізувався у межах «Великого будівництва EMERGENCY 2020» за рахунок коштів державного бюджету. Для спіфінансування реконструкції будівлі поліклініки та швидкої допомоги під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КНП «Бершадська ОЛІЛ» в 2020 році було виділено з районного бюджету кошти в сумі 1,5 млн. грн., в 2021 році за рахунок вільного залишку бюджетних коштів районного бюджету станом на 01.01.2021 – 4,2 млн. грн.

Крім того, в 2021 році передбачені асигнування з місцевого бюджету для фінансування ОЛІЛ – 3,5 млн. грн. на енергоносії.

Крім населення Бершадської громади, КНП «Бершадська ОЛІЛ» обслуговує також пацієнтів з Джулинської сільської ОТГ, Чечельницької, Теплицької селищних ТГ та частково Тростянецької селищної ОТГ з мозковими інсультами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь