Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Випуск-2021 в Гайсинській музичній школі

Дата: 27.05.2021 13:39
Кількість переглядів: 551

Естетичне виховання дитини - складне, багатопланове явище, невіддільною частиною якого є музична творчість. Протягом шести або восьми років іде процес навчання в музичній школі. Викладачі школи за цей час допомагають дитині розвити талант до музики і не пропустити моменту зародження творчої особистості

26 травня 2021 року відбувся випускний вечір Гайсинської  музичної школи «З мистецтвом у життя». На свято завітали голова районної ради Віталій Савчук, голова райдержадміністрації Людмила Головашич, начальник відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради Микола Ричков, викладачі, учні музичної школи, випускники, батьки та всі бажаючі.

З вітальними  словами до випускників звернувся і голова районної ради Віталій Савчук, який  побажав  юним музикантам нових творчих злетів на життєвому шляху, весни в душі, мирного неба над головою.

В урочистій частині свята директор школи Бондар Микола Данилович вручив випускникам свідоцтва про закінчення школи. В 2021 році музичну школу успішно закінчили 34 випускника. За відмінне навчання, відмінно складені іспити та зразкову поведінку були нагороджені грамотами 17 учнів.

Микола  Ричков привітав всіх присутніх зі святом та вручив сертифікат Гайсинської міської ради на отримання грошової премії у розмірі 5 000 грн., посвідчення про присвоєння звання «Народного аматорського» камерному хору викладачів та нагородив подяками окремих викладачів. Також 14 випускників отримали подяки та цінні подарунки за активну участь в концертній діяльності школи та перемоги в конкурсах.

До уваги глядачів юні таланти школи представили свої найкращі номери, намагалися здивувати розмаїттям музичних інструментів, подарувати справжні хвилини насолоди музикою і шляхетністю музичного мистецтва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь