Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Тростянецькій територіальній громаді проходить турнір з міні-футболу «Здорова та щаслива дитина – вільна та квітуча Україна»

Дата: 02.06.2021 10:24
Кількість переглядів: 492

1 червня 2021 року голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук  відвідав  село Демківку Тростянецької селищної ради, де проходить  турнір з міні-футболу «Здорова та щаслива дитина – вільна та квітуча Україна» , присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Змагання проходять за участю 10 дівчачих команд з п’яти областей: «Жайвір» м.Шпола Черкаської області, «Полісяночка» м.Житомир, АМК Арциз Одеської області, ДЮСШ-1 м.Хмельниций. Вінницьку область представляють ВО ДЮСШ Блохіна – Беланова  м.Вінниця, «Сугатинка»  м.Могилів–Подільський, ДЮСШ м.Літин, ДЮСШ м.Тиврів, «Плеяда» м.Тульчин та команда господаря змагань – «Еліта» с. Демківка.

Віталій Володимирович Савчук привітав усіх присутніх зі святом, побажав чистого і мирного неба, здоров’я та удачі, світлих і неповторних вражень та вручив цінний подарунок директору Демківської школи Світлані Король, де проходив захід.

 

Також на урочисте відкриття турніру з вітаннями та подарунками прибули: народний депутат України Микола Кучер, Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька, голова Гайсинської райдержадміністрації Людмила Головашич та ін.

Завітав на свято  і Андрій Тучик, в минулому керівник дослідного господарства, який дав поштовх для розвитку спорту в селі Демківка, побудувавши сучасний спортивний майданчик з штучним покриттям та надаючи підтримку юним спортсменам.

 Спортивні баталії між гравчинями відбуватимуться впродовж двох днів.  Підведення підсумків та нагородження переможців турніру відбудуться сьогодні, 2 червня.       

Бажаємо командам високих успіхів у навчанні та перемог, як у спорті, так і в житті!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь