Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Тростянці відкрито поліцейську станцію

Дата: 10.06.2021 15:34
Кількість переглядів: 475

Одним із кроків до створення безпечних умов в громадах нашого району стало впровадження проєкту "Поліцейський офіцер громади" ініційованого Національною поліцією України за підтримки Посольства США та ICITAP.

Кожна людина у найвіддаленішому селі повинна почуватися у безпеці. Тому основними завданнями проекту є інтеграція поліції у суспільство, постійна співпраця з громадою, задоволення безпекових потреб громадян, ефективне вирішення локальних проблем громади, Цей проект передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Сьогодні, 10 червня, в рамках проєкту, в смт Тростянець було відкрито поліцейську станцію. Після приєднання до територіальної громади ще 25-ти населених пунктів проблемних місць, в яких найчастіше трапляються правопорушення, набагато збільшилось. Відсутність технічних засобів відеоспостереження в громадських місцях цих населених пунктів, значна відстань від центральної садиби, обмежена кількість працівників правоохоронних органів значно погіршує громадську безпеку та унеможливлює своєчасне реагування на випадки правопорушень. Тому відкриття поліцейської станції у Тростянці стало гарною подією для мешканців громади. Селищною радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, за кошти місцевого бюджету облаштовано робочі кабінети та кімнати відпочинку, забезпечено меблями, комп´ютерною технікою та побутовими приладдям.

Участь у відкритті взяв голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук, який на додачу до вітальних слів вручив поліцейській станції Тростянецького відділення № 2 Гайсинського районного управління поліції сертифікат для покращення матеріальної бази на суму 5000 грн.

Також почесними гостями заходу стали начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, Народний депутат України Микола Кучер, депутат Вінницької обласної Ради Ігор Хміль, заступник голови Гайсинської районної державної адміністрації Дмитро Альчук.

За плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» була вручена подяка Головного управління Національної поліції у Вінницькій області голові Тростянецькому селищному голові Людмилі Червонецькій.

Пості заходу хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за захищаючи Батьківщину й поклали квіти до Меморіалу пам’яті, Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення та ознайомилися з візитівкою Тростянця - оновленою Центральною площею і прилеглим до неї сучасним парком.

Поліцейська станція відділення поліції № 2 Гайсинського районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області знаходиться за адресою: смт Тростянець, вул. Шкільна, 1 (у приміщенні будівлі Тростянецької селищної публічної бібліотеки).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь