Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Районні урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 16.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 478

16 червня 2021 року у Гайсинському міському будинку культури відбулися районні урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Медичну спільноту Гайсинського району з її професійним святом привітали голова районної ради Віталій Савчук та голова районної державної адміністрації Людмила Головашич.

Вітаючи представників найгуманнішої професії, керівники району    відзначили вагомий внесок  медиків у справу збереження здоров’я населення району, подякували їм за високий професіоналізм, людяність і милосердя, відвагу у боротьбі з інфекційними захворюваннями, зокрема COVID-19, та побажали, щоб  усвідомлення своєї причетності до великої справи  – порятунку людини - надавало сил і наснаги, а у родинах завжди панували мир і добро.

Продовженням  привітань стало нагородження з нагоди свята 23  медичних працівників  -  представників усіх 14 територіальних громад району Почесними грамотами районної ради та  райдержадміністрації  і грошовими винагородами.  Пам’ятні медалі  «За жертовність і любов до України»  та найщиріші  вітання отримали 12 медичних працівників району, які були безпосередньо залучені до лікуванні хворих з коронавірусною інфекцією, і від Владики Вінниськицького та Тульчинського ПЦУ архієпископа Михаїла та отця Ярослава Вольвина, а також Олени Верлан –  громадської діячки, викладача Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова.

 Музичним подарунком медикам став святковий концерт у виконанні артистів міського будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь