Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО!

Дата: 17.06.2022 12:35
Кількість переглядів: 472

Шановні медичні працівники Гайсинського району! З нагоди вашого професійного свята маємо за честь подякувати вам за невпинну боротьбу за здоров’я та життя  людей.

Лікарі, медичні сестри, фельдшери, працівники санітарно-епідеміологічної служби, молодший медичний персонал – це ті, хто рятує, хто дає надію у найважчих ситуаціях, хто у позаробочий час залишає свою сім’ю, щоб пацієнти впоралися з хворобою. Таку професію могли вибрати лише дійсно добрі, уважні, чуйні до чужої біди люди.

У час війни Збройні сили України боронять нас на фронті, а ви, медичні працівники, охороняєте наше здоров'я як тут, так і на передовій. Дякуємо вам за те, що присвятили своє життя найдорожчому, що у кожного є - життю.

Низький уклін за ті щоденні подвиги, які ви здійснюєте. Останні декілька років стали викликом не лише для нашої медицини, але й усього світу, адже саме ви першими прийняли на себе удар COVID-19, а зараз невтомно допомагаєте нашим воїнам, лікуючи їх та даючи їм шанс на здорове майбутнє

Тож хай ваша нелегка праця приносить вам професійне задоволення та зміцнює добробут, а усе хороше, зроблене з душею та натхненням,  повертається до вас сторицею, радує приємними моментами, словами та посмішками людей, яким ви повертаєте здоров’я та робите щасливішими.

Міцного здоров’я усім вам і вашим рідним! Хай мир, добро і радість панують у ваших серцях та оселях! Миру і якнайшвидшої перемоги нашій рідній Україні!

 

                                      Голова районної ради          В.В.САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь