Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відзначаємо 25-ту річницю Конституції України!

Дата: 28.06.2021 07:36
Кількість переглядів: 421

Шановні жителі Гайсинського району !         Двадцять п’ять років нас віддаляють від того дня, коли вперше була прийнята Конституція нової України, молодої незалежної держави, яка здобула свободу і право вважати себе суверенною європейською державою. Прийняття Основного Закону стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави.

         Звичайно,  двадцять п’ять років життя за новою Конституцією – це не тільки кроки вперед, але й підчас вимушене тупцювання на місці, допущені недоліки та прорахунки. Чим швидше ми їх   подолаємо   – тим ближчими стануть омріяні ідеали гідного життя, гарантованого Основним Законом. Адже не слід забувати, що конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще. Потрібні час, віра і напружена праця, щоб конституційні засади увійшли в наше життя конкретними і видимими змінами. 

То ж давайте будемо виходити з того, що Україна починається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.

Хай наша громадянська злагода, повага один до одного та до своєї держави,   патріотизм та щоденна праця  стануть запорукою позитивних змін як у кожній громаді, так і в нашому районі і в державі в цілому.

Бажаю нашій державі насамперед миру, економічного процвітання, суспільної злагоди,  а усім нам, її громадянам, здоров’я, добра та благополуччя.  Нехай доля кожного  буде щасливою.

Слава Україні!

Голова районної ради                             Віталій САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь