Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайсин відзначив День міста

Дата: 20.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 692

Святковим настроєм та гордістю за свій рідний край був сповнений кожен, хто завітав 19 серпня у вечірню пору на міський стадіон «Дружба», що у м.Гайсин. Цього дня Гайсинська міська громада відзначила День міста. Для гайсинчан та гостей міста було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.

На облаштованій на стадіоні сцені свої танцювальні та вокальні виступи демонстрували художні колективи та виконавці району. Усіх учасників заходу привітали з 30-ю річницею незалежності України та Днем міста міський голова Анатолій Гук, народний депутат України Микола Кучер, заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко, депутати обласної ради Тетяна Побережна та Віктор Пігуля, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. У вітальному слові Віталій Володимирович привітав Гайсинську громаду від себе та усього депутатського корпусу районної ради з православним святом Преображення Господнього, з днем народження міста Гайсин та Днем незалежності, побажав медової солодкості, добра, родинного затишку, мирного неба над головою та процвітання нашому районному центру.

В рамках святкування Дня міста, не відступаючи від традицій, старостинські округи громади представили свої світлиці, а пасічники – мед та інші продукти бджільництва. Окрема увага була приділена хлібу святому: коровайниці кожного села представили на свято свої запашні короваї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь