Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась позачергова 9 сесія районної ради

Дата: 03.09.2021 10:21
Кількість переглядів: 455

2 вересня 2021 року в режимі відеоконференції відбулася позачергова 9 сеіся районної ради 8 скликання. Сесію провела заступник голови районної ради Оксана Матвієнко. До порядку денного сесії було внесено три питання.

Щодо першого питання «Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової програми соціального захисту населення Гайсинського району на 2020-2021 роки» інформував депутатів Сергій Семирунчик – начальник управління соціального захисту населення Гайсинської районної державної адміністрації. Депутати прийняли рішення внести зміни до рішення 31 сесії районної ради 7 скликання, що дасть змогу забезпечити функціонування управління шляхом погашення виконавчого збору та витрат виконавчого провадження.

Депутати затвердили розпорядження голови Гайсинської районної державної адміністрації, яким було збільшено асигнування на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян на міжміських внутрішньообласних маршрутах загального користування. З цього питання депутати заслухали начальника фінансового відділу райдержадміністрації Оксану Музику.

Також було вирішено внести зміни до рішення позачергової 3 сесії районної ради 8 скликання від 23.12.2020 року „Про районний бюджет на 2021 рік”. Рішення стосувалося зміни цільового призначення асигнувань, які були передбачені Гайсинській міській територіальній громаді відповідно до рішення 5 сесії районної ради 8 скликання від 25.02.2021 року для проектування та спорудження об’єкту «Нове будівництво блочно-модульної котельні ДНЗ №3 «Теремок» по вул. 30 років Перемоги, 9 в м.Гайсин Вінницької області» в сумі 2840000,00 грн. на «Реконструкцію приміщення ДНЗ №3 «Теремок» із застосуванням енергозберігаючих заходів по в м.Гайсин.

Після розгляду основних питань депутати прийняли рішення створити комісію за використанням коштів на реконструкцію вищеназваного дитсадка у кількості 5 чоловік складом Олег Цуркан, Тетяна Баранова, Валентина Оріховська, Віталій Горбаневич, Валентина Якимчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь