Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримувати та посилювати екологічні та захисні функції лісу – спільна справа усіх

Дата: 17.09.2021 13:52
Кількість переглядів: 649

Фото без описуСьогодні у державному підприємстві «Гайсинське лісове господарство» відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників лісу. Директор підприємства Микола Лащенко підвів підсумки роботи підприємства, привітав усіх зі святом та подякував колективу за сумлінну працю і особистий внесок кожного працівника у розвиток лісової галузі краю.

Привітали лісівників також заступник голови районної ради Оксана Матвієнко та голова райдержадміністрації Людмила Головашич, які відзначили високий професіоналізм та відданість нелегкій справі працівників Гайсинського лісового господарства у цей складний для нашої держави час та побажали їм плідної роботи на ниві вирощування, збереження та примноження лісових багатств. Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації керівники району нагородили кращих працівників держлісгоспу.

Щиро вітали лісівників Гайсинщини їхні юні друзі та помічники - учнівське лісництво «Паросток», що діє у ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 міста Гайсин. Директор школи Григорій Боровий та педагог-наставник шкільного лісництва Галина Мигидюк у своєму вітальному слові зазначили, що підтримувати та посилювати екологічні та захисні функції лісу – спільна справа дорослих та дітей, та побажали усім міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя і добробуту. В свою чергу директор Гайсинського держлісгоспу Микола Лащенко щиро дякував педагогам школи № 4 за тісну співпрацю у підготовці молодого покоління лісівників та активну діяльність учнівського лісництва, яке за 14 років своєї роботи змогло заявити про себе не тільки в межах області, а й на всеукраїнському рівні. У 2017 році вперше за всю історію діяльності учнівських лісництв Вінниччини учнівське лісництво привезло в область із Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв перше місце, а у цьому році отримало гран-прі обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Урочистості з нагоди Дня лісівника закінчилися чудовим концертом, які підготували учні міської школи № 4.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь