Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У ході підготовки до сесії відбулось засідання постійної комісії питань  розвитку господарського комплексу району, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 28.09.2021 16:06
Кількість переглядів: 401

28 вересня у режимі відео конференції відбулось засідання постійної комісії  районної ради з питань  розвитку господарського комплексу району, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, яке провів голова комісії Василь Гелета. У роботі комісії брали участь заступник голови районної ради Оксана Матвієнко та начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради Олег Галузінський .

На порядку денному комісії стояли питання щодо двох проєктів рішень, винесених на  засідання  позачергової 10 сесії районної ради, запланованої на 29 вересня. Депутати розглянули та погодили проєкти рішень про затвердження проектів землеустрою щодо встановлення меж окремих населених пунктів Гайсинського району, а саме м.Бершадь Бершадської міської ради та сіл Райгород, Мар’янівка, Салинці, Семенки, Слобідка Райгородської сільської ради. Члени комісії не погодили проект рішення «Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами»  та залишили його для детальнішого опрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь