Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась позачергова 10 сесія районної ради

Дата: 29.09.2021 13:40
Кількість переглядів: 385

29 вересня 2021 року в режимі відеоконференції відбулася  позачергова 10 сеіся районної ради 8 скликання. Сесію провів голова районної ради Віталій Савчук,  у ній взяли участь 25 депутатів.

Депутати прийняли рішення  про затвердження проектів землеустрою щодо встановлення меж окремих населених пунктів Гайсинського району: м.Бершадь Бершадської міської ради та сіл Райгород, Мар’янівка, Салинці, Семенки, Слобідка Райгородської сільської ради. У зв’язку з тим, що  у ході підготовки до сесії члени постійної комісії  районної ради з питань  розвитку господарського комплексу району, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища  не погодили проект рішення «Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами», це питання було відкладене для подальшого вивчення та опрацювання.

Також депутати розглянули звернення, які надійшли до районної ради: два звернення від фракції політичної партії «Європейська солідарність» та одне звернення від фракції  «Слуги народу». У них йшлося про звернення депутатів районної ради до вищих органів державної влади щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році;  недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги  для населення та забезпечення законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів. Депутати схвалили ці звернення та доручили виконавчому апарату надіслати їх до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь