Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Метанівка - територія патріотизму, розвитку, успіху

Дата: 11.10.2021 10:34
Кількість переглядів: 419

Громади Гайсинського району продовжують реалізовувати проекти, що стали переможцями обласного конкурсу «Комфортні громади». Одним з них став проект Соболівської сільської ради  «Метанівка – територія патріотизму, розвитку, успіху», у результаті якого було реконструйовано центральну площу села.  Урочисте відкриття цієї площі відбулося в селі Метанівка 9  жовтня 2021 року під час культурно-етнографічного свята «А найрідніший серцю – рідний край».

Гайсинська районна рада також долучилася до проекту, надавши спів фінансування.  На запрошення громадської організації «Наша Метанівка» (головою якого є виходець із цього села, ініціатор проекту та сподвижник багатьох інших зрушень у громаді  Віталій Дімітрієв) участь в урочистій події взяла заступник голови районної ради Оксана Матвієнко. Оксана Сергіївна привітала метанівчан зі святом та   подякувала усій громаді села за за активну життєву позицію,  відповідальність і згуртованість, завдяки чому  і можлива реалізація таких гарних справ і розвиток села.

Крім відкриття новозбудованої площі, цього дня у селі ще відбулось офіційне відкриття музею історії села, створеного в приміщенні 200-літнього млина старійшинами метанівського роду, та презентація книги «Наша Метанівка», написаної місцевим краєзнавцем В.І.Тищенком та виданої за кошти місцевих жителів.

Участь в урочистостях також взяли депутати Вінницької обласної ради Тетяна Побережна, Віктор Пигуля і Геннадій Мазур, Соболівський сільський голова Віра Асауленко. Кожен з них в тій чи іншій мірі долучився до допомоги метанівчанам в реалізації їх задумів та ініціатив.

Голова громадської організації Віталій Дімітрієв вручив подяки за благодійництво та допомогу всім, хто брав участь у  будівництві площі, створенні і впорядковуванні рекреаційної  зони біля музею історії села «Млин», написанні та виданні книги « Наша Метанівка».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь