Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО!

Дата: 13.10.2021 11:40
Кількість переглядів: 389

Шановні захисники і захисниці України, ветерани війн, волонтери Гайсинського районуЩиро вітаємо вас з Днем захисників і захісниць України та Днем українського козацтва!

Упродовж століть 14 жовтня відзначається велике християнське свято  - Покрови Пресвятої Богородиці. В часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День українського козацтва, адже Матір Божа вважалася покровителькою усього українського козацтва, які глибоко й щиро шанували образ Матері Божої, вірили в її силу.

Сьогодні ми вшановуємо героїв різних епох нашої історії, адже боронити батьківську віру, благословенний край своїх предків сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Висловлюємо щиру вдячність  сучасним захисникам,  які відстоюють незалежність і цілісність країни на Сході у боротьбі з російським агресором. Дякуємо кожному, хто з перших днів збройного конфлікту підтримував наших бійців, допомагав мирному населенню, хто доставляв на фронт продукти харчування, медикаменти, одяг, та все найнеобхідніше. Доземний уклін вам, захисники української землі, повага і шана вам, волонтери.

На жаль, війна не буває без жертв Сьогодні ми вшановуємо світлу  пам'ять тих, хто в різні століття та роки поклав життя за мир та цілісність країни. Вічна пам’ять Героям!

Бажаємо всім захисникам і захисницям України, ветеранам війн та збройних конфліктів, ветеранам АТО/ООС та волонтерам міцного здоров'я, усіх життєвих гараздів, родинного затишку, тепла та злагоди в родинах, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі!

Голова районної ради                   В.В.Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь