Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч керівництва районної ради з представниками територіальних громад

Дата: 22.10.2021 11:36
Кількість переглядів: 410

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні 21 жовтня 2021 року у м.Гайсин відбулася зустріч голови районної ради Віталія Савчука і заступника голови районної ради Оксани Матвієнко з представниками територіальних громад Гайсинського району. Основна тема зустрічі - умови участі громад у конкурсі обласної Ради «Комфортні громади" у 2021-2022 роках.

Звертаючись до представників громад, голова районної ради Віталій Савчук зазначив, що кожна громада має стати комфортною для її жителів. Участь у Конкурсі дає можливість залучити додаткові кошти на розв’язання тих чи інших проблем, які має громада. Керівник району побажав усім успіхів у написанні проектів та перемоги.

Зустріч була організована за підтримки Вінницької обласної Ради. З презентацією щодо особливостей проведення конкурсу виступили Єлизавета Савчук - начальник управління по зв’язках з органами місцевого самоврядування, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, проектної діяльності та сприяння інвестиціям, Крістіна Коваленко – начальник відділу по зв’язках з органами місцевого самоврядування, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, проектної діяльності та сприяння інвестиціям, Олеся Панасюк – начальник відділу міжнародного співробітництва управління аналізу та реалізації обласних програм, проектів місцевого розвитку та міжнародного співробітництва виконавчого апарату обласної Ради.

Всі учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді на проблемні питання щодо написання проектів.

+3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь