Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека мешканців Соболівської ОТГ - в руках місцевої пожежної команди

Дата: 03.11.2021 09:07
Кількість переглядів: 413

2 листопада 2021 року в селі Метанівка Соболівської об’єднаної територіальної громади  розпочала чергування новостворена місцева пожежна команда. На запрошення Соболівського сільського голови Віри Асауленко на урочистості з нагоди її відкриття прибули заступник голови районної ради Оксана Матвієнко,   

голова райдержадміністрації Людмила Головашич. Разом з  начальником головного управління ДСНС у Вінницькій області Русланом Шевчуком і  начальником Гайсинського районного управління ДСНС у Вінницькій області Володимиром Морозом вони привітали мешканців громади з цією важливою подією.

         Місцевий центр  безпеки громадян  було  облаштовано у гаражному приміщенні колишнього колгоспу, а його ремонт було зроблено  завдяки перемозі у минулорічному 17 обласному конкурсі  проектів розвитку територіальних громад. Головна перевага створення місцевої пожежної команди полягає в тому, щоб пришвидшити реагування сил Служби порятунку на пожежі та інші можливі надзвичайні ситуації на закріпленій території: відсьогодні рятувальники Метанівської місцевої пожежної команди будуть дбати за безпеку 12 населених пунктів, у яких проживає близько 8 тисяч мешканців. Сільські вогнеборці, забезпечені необхідною пожежною технікою  і обладнанням, вже заступили на чергування.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь