Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Про 11 сесію районної ради 8 скликання

Дата: 30.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 736

Фото без опису30 листопада  2021 року в режимі відеоконференції відбулося засідання 11 сесії районної ради 8 скликання. Сесію провів голова районної ради Віталій Савчук,  у ній взяли участь 32 депутати.

Перед початком роботи сесії голова районної ради Віталій Савчук звернув увагу депутатів на те, що у міжсесійний період від органів влади надійшли відповіді на звернення районної ради щодо необхідності підвищення пенсій, недопущення підвищення тарифів для населення та забезпечення законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів. Всі вони були розміщені  для ознайомлення депутатів та всіх жителів району на сайті районної ради в рубриці «Офіційні відповіді органів державної влади на звернення районної ради».

Під час пленарного засідання депутати прийняли рішення  по 12 питаннях порядку денного, проєкти яких були узгоджені на засіданнях постійних комісій, що проводилися напередодні. Інформацію по перших трьох питаннях -  ”Про внесення змін до рішення позачергової 3 сесії районної ради 8 скликання від 23.12.2020 року «Про районний бюджет на 2021 рік»”, ”Про розпорядження голови Гайсинської районної державної адміністрації” та ”Про Прогноз районного бюджету Гайсинського району на 2022-2024 роки” – надала начальник фінансового відділу  райдержадміністрації  Оксана Музика.

Депутати затвердили розпорядження голови районної ради, прийняті  у міжсесійний період, а також нову структуру і граничну чисельність виконавчого апарату районної ради, що з 1 лютого 2022 року становитиме 7,5 штатних одиниць.

Також на сесії було затверджено передавальні акти прав, зобов’язань та майна Бершадської, Теплицької, Тростянецької і Чечельницької районних рад у зв’язку із завершенням процесу їх реорганізації  шляхом приєднання до Гайсинської районної ради.

Депутати погодили Державній службі геології та надр України надання спеціального дозволу на користування надрами сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Тростянчик»   з метою видобування суглинку Тростянчицького родовища, що розміщено на північній околиці с.Тростянчик Гайсинського району, та  затвердили розроблений державним підприємством „Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою” проект землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту с-ще Млинки Гайсинської міської територіальної громади.

Також  депутати розглянули звернення від фракції політичної партії «Європейська солідарність» щодо відкликання проекту Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (реєстр. №6062) на доопрацювання з метою виключення з цього проекту дискримінаційних норм по відношенню до місцевого самоврядування. Депутати схвалили це звернення та доручили виконавчому апарату надіслати їх до Президента України.

З рішеннями районної ради можна ознайомитися за посиланням https://haysynrayrada.gov.ua/news/1638282563/ 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь