Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня місцевого смаврядування

Дата: 06.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 399

6 грудня 2021 року у залі Гайсинського міського будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. На святі були присутні голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко, Гайсинський міський голова Анатолій Гук, старости Гайсинської міської територіальної громади, депутати та посадові особи міської ради.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх у залі представників органів місцевого самоврядування, голова районної ради Віталій Савчук щиро подякував їм за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі: «Я щиро вдячний вам за співпрацю, розуміння, підтримку і бажаю кожному міцного здоров’я, терпіння, здійснення всіх задумів і планів. Щоб довіра ваших виборців була виправдана, робіть добро громаді задля її процвітання. Бажаю вам поваги, вміння дослухатися до кожної думки, мудрості і виваженості у прийнятті рішень». За багаторічну плідну працю у справі розбудови і утвердження місцевого самоврядування, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування керівник району вручив почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації старості Ярмолинецького старостинського округу Оксані Шуляк, депутату міської ради 8 скликання Ларисі Григораш, спеціалісту відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Гайсинської міської ради Вікторії Мамчур.

Щиро привітав колег зі святом та відзначив ряд депутатів і працівників органів місцевого самоврядування грамотами міської ради Гайсинський міський голова Анатолій Гук. А працівники культури міської громади підготували до свята гарні концертні номери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь