Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО!

Дата: 07.12.2021 09:20
Кількість переглядів: 400

Шановні жителі Гайсинського району, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято кожної громади і кожного їх мешканця, тобто кожного з вас, адже справді народною владою є влада громад - сільських, селищних, міських, районної. Саме депутатам місцевих рад громадяни довірили вирішувати їхню долю, захищати їхні інтереси та їхні права.

Дякуємо всьому депутатському корпусу району за сумлінне виконання депутатських повноважень, здійснюваних на громадських засадах, безкорисно. Ви є великим інтелектуальним потенціалом, потужною організаторською силою, підкріпленою довірою народу, який за Основним Законом є єдиним джерелом влади в Україні. Саме ви, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечуєте право кожного жителя бути почутим.

Вагомий внесок в організацію діяльності місцевого самоврядування роблять міські, селищні та сільські голови, які відповідно до ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування» є головними посадовими особами територіальних громад. Сьогодні не можна не відзначити роботу секретарів рад, бухгалтерів, землевпорядників та усіх посадовців, які прикладають чимало зусиль для вирішення життєво важливих питань мешканців громад та демонструють самовідданість в роботі, професіоналізм, відповідальність і чуйність.

Важливу роль у становленні та розвитку місцевого самоврядування належить ветеранам – людям, які багаторічною наполегливою працею показували приклад служіння громаді. Нехай іхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаємо всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя та непохитної віри у себе та у майбутнє нашої України. Хай усі життєві негаразди обходять вас стороно, нехай у нашій державі якнайшвидше запанує мир, а нас усіх об’єднає спільне прагнення зробити свої громади щасливими і багатими.

                                              Голова районної ради                  В.В.Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь