Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось пленарне засідання 19 чергової сесії Бершадської міської ради

Дата: 17.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 642

Фото без описуСьогодні відбулось пленарне засідання 19 чергової сесії Бершадської міської ради 8 скликання, яке провів міський голова Віталій Драган. Депутати розглянули понад п’ятдесят питань порядку денного, серед яких – затвердження статутів ряду комунальних закладів і положень про структурні підрозділи міської ради, питання передачі комунального майна, затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність і надання дозволів на виготовлення таких проектів.

За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування в громаді, доброчинну, волонтерську діяльність, зміцнення законності і правопорядку, заслуги з відродження духовності в Україні депутати посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Бершадської міської територіальної громади» Сергію Івановичу Максимчуку. Одним з основних питань, розглянутих на сесії, стало прийняття бюджету Бершадської міської територіальної громади на 2022 рік.

Голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук, що брав участь у роботі сесії, привітав депутатів та усіх мешканців громади з прийняттям бюджету, зазначивши при тому, що він є бюджетом розвитку. Керівник району відзначив також успішну роботу Бершадської міської ради у напрямку грантової діяльності, зокрема, активної підготовки заявок для подачі на обласний конкурс проєктів розвитку «Комфортні громади». Віталій Володимирович виконав також приємну місію нагородження найактивніших депутатів та посадових осіб з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відзначався 7 грудня. Грамотами обласної Ради та облдержадміністрації були відзначені депутати Бершадської міської ради 7 і 8 скликань Людмила Крук і Олександр Зарецький, подякою обласної Ради – депутати міської ради 7 і 8 скликань Євген Жабко і Сергій Пересунько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь