Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда Гайсинського району здобула ІІІ місце в обласних спортивних змаганнях

Дата: 21.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 399

15-18 грудня у місті Берегове Закарпатської області  пройшли обласні спортивні змагання серед голів територіальних громад і старост старостинських округів, присвячений Дню місцевого самоврядування. Організатором заходу є ВФСТ "Колос", за участі представників Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад та Центральної ради ВФСТ «Колос».

Гайсинський район  представляла делегація на чолі із заступником голови районної ради Оксаною Матвієнко. До складу делегації входили 17 осіб з 6 громад району – Гайсинської і Бершадської міських, Теплицької, Тростянецької і Чечельницької селищних та Кунківської сільської. У загальному заліку команда Гайсинського району здобула третє місце.

Першого дня учасники змагань брали участь у засіданні Всеукраїнського круглого столу "Здорова Україна. Інституційне партнерство. Нові форми з організації оздоровлення та масового спорту в територіальних громадах", що був проведений за ініціативи голови ГО «Єврорегіон Дністер» Сергія Татусяка. Учасники круглого столу обговорили  ряд особливостей та викликів для розвитку спорту в громадах. Зокрема, було обговорено питання кадрового забезпечення цієї сфери, питання розбудови мережі активних парків у Вінницькій області, яка є досить успішною, питання оздоровлення дітей та молоді, спортивної активності в громадах, формування здорового способу життя  як одного з пріоритетних напрямків розвитку громад.

Змагання проводилось з 8 видів спорту: футзал, теніс настільний, гирьовий спорт,  шахи,  шашки,  боулінг,  більярд,  дартс.

Честь Гайсинського району з футзалу захищали Антон Колоденський – староста Харпацького старостинського округу Гайсинської міської ради, Василь Олійник - староста Рогозянського старостинського округу Чечельницької селищної ради, Віктор Катеринич - староста Попогребельського старостинського округу Чечельницької селищної ради, Олександр Волковінський - староста Комарівського старостинського округу Теплицької селищної ради, Ігор Лисак - староста Сокирянського старостинського округу Теплицької селищної ради, Олександр Соколовський - староста Кошаринецького старостинського округу Бершадської міської ради, Віталій Грабовий - староста Війтівського старостинського округу Бершадської міської ради, Віталій Гаврилюк - староста Лісниченського старостинського округу Бершадської міської ради.  Команда Гайсинського району з футзалу здобула 4 місце.

Староста Степаського  старостинського округу Гайсинської міської ради, депутат районної ради 8 скликання Михайло Шестопал брав участь у змаганнях з більярду, староста Кузьминецького старостинського округу Кунківської сільської ради Олег Новак - з гирьового спорту, Ігор Лисак - староста Сокирянського старостинського округу Теплицької селищної ради – змагався у шаховому турнірі.

І місце здобув представникГайсинського району у змаганнях з настільного тенісу – Василь Марущак (Тростянецька селищна рада)   ІІІ місце з боулінгу і дартсу  здобула заступник голови районної ради Оксана Матвієнко. Скарбничку перемог Гайсинського району поповнили і посадовці Теплицької  селищної ради  - секретар ради Оксана Сторожук (ІІІ місце з шахів) і керуюча справами, секретар виконкому ради Оксана Назаркевич (ІІІ місце з настільного тенісу). Також до складу делегації Гайсинського району входили Людмила Устяк – староста Баланівського старостинського округу Бершадської міської ради  і Тамара Ніколішина – староста Бджільнянського старостинського округу Теплицької селищної ради.

Заходи відбулися на відмінному організаційному рівні та з максимальною користю для всіх учасників процесу, які мали можливість і позмагатись, і оздоровитись у термальних джерелах Закарпаття, і налагодити комунікації з сусідніми громадами.

Вітаємо команду Гайсинського району з успішним виступом на змаганнях та бажаємо подальших перемог не лише  у спорті, а й в усіх життєвих справах на благо розвитку громад!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь