Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у сесіях Чечельницької селищної та Ольгопільської сільської рад

Дата: 22.12.2021 10:54
Кількість переглядів: 441

У грудні у відповідності до законодавства всі громади району проводять «бюджетні» сесії рад, які є одними з найважливіших для подальшого розвитку громад. Саме від того, яким буде фінансовий план, тобто скільки буде надходжень і куди спрямовуватимуться видатки, і залежатиме розвиток громад. 21 грудня на чергову сесію зібралися депутати Ольгопільської сільської ради.

Основними питаннями, що були розглянуті на ній, був бюджет на 2022 рік та програма економічного та соціального розвитку громади. Іншими важливими питаннями було прийняття ряду програм: програма розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на 2022 рік, програма підтримки комунального підприємства, програма «Шкільний автобус», програма забезпечення харчування дітей.

Також депутатами підтримано рішення про створення публічної бібліотеки Ольгопільської сільської ради на базі сільських бібліотек. На сесії прийнято рішення про порядок та умови оплати праці працівників сільської ради та сільського голови.

У сесії взяв участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. Віталій Володимирович у своєму виступі підкреслив злагоджену роботу депутатського корпусу, ознайомив присутніх з подальшими перспективами реформи децентралізації та розвитку місцевого самоврядування та від імені керівництва області вручив почесні грамоти обласної Ради і облдержадміністрації з нагоди Дня місцевого самоврядування старості Демивського старостинського округу Василю Ковалю і головному спеціалісту відділу бухгалтерського обліку та звітності Ольгопільської сільської ради Галині Мочульській. Грамотами Гайсинської районної ради та райдержадміністрації були нагороджені посадовці Ольгопільської сільської ради: Анна Гарник - завідувач сектором земельних ресурсів, Оксана Скоцеляс - головний спеціаліст фінансового відділу, Любов Стратійчук – діловод.

Цього ж дня, 21 грудня, бюджет територіальної громади на 2022 рік прийняли депутати Чечельницької селищної ради. Присутній на сесії голова районної ради Віталій Савчук привітав депутатів з цим рішенням та Днем місцевого самоврядування, що відзначався нещодавно. Грамотою голови обласної Ради з нагоди цього професійного свята була відзначена голова громади Світлана Палісіка, почесні грамоти обласної Ради і облдержадміністрації отримали депутати селищної ради 8 скликання Олександр Овчар і Іван Кобзар, подяку обласної Ради – Віктор Катеринич, староста Поповогребельського старостинського округу. Також за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування грамотами Гайсинської районної ради та райдержадміністрації були нагороджені депутати Чечельницької селищної ради 8 скликання Валентина Черняк і Олена Котенко та член виконкому селищної ради Валентина Майструк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь