Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО!

Дата: 31.12.2021 09:20
Кількість переглядів: 372

Дорогі жителі Гайсинського району!  Від усього серця вітаю вас із  Новим 2022 роком! У ці дні наші домівки сповнені зворушливою атмосферою добрих відчуттів, душевним теплом та очікуванням оновлення,  вірою в нові перспективи, у здійснення найпотаємніших мрій!

Це свято ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми прискіпливо оцінюємо прожитий рік, підводимо його підсумки, осмислюємо здобутки і поразки.

На жаль, 2021 рік не приніс нам найголовнішого, чого ми очікували – миру нашій державі. Досі на сході країни триває війна,   розв’язана російським агресором, досі гинуть наші хлопці. Серед героїв, які поклали свої життя за мир і  свободу, є і наші земляки. Світла пам’ять і вічний спокій героям…

Ще одним підступним ворогом, якого ми поки що не здолали, є короновірус, Але   віримо, що й цей виклик ми незабаром разом з усім світом подолаємо.

Хоча минулий рік видався непростим, він був насичений важливими для країни, району та для кожного з нас подіями,  подарував нам  новий професійний та життєвий досвід. Рік, що минає, був ювілейний для нашої країни – ми  відсвяткували тридцяту річницю незалежності України.  І, незважаючи на певні складнощі, все ж у нашому районі за минулий рік зроблено чимало для того, щоб його мешканцям жилося  зручніше і затишніше.

Дієва співпраця між районною владою та всіма 14 територіальними громадами району  сприяла якісним зрушенням в основних сферах життєдіяльності району. Депутатський корпус районної ради постійно тримає руку на пульсі життя, депутати є не лише свідками та учасниками, а часто й ініціаторами тих позитивних зрушень, які є в районі.

Тож як голова районної ради  хочу сказати щирі слова подяки на адресу всього депутатського корпусу районної та усіх місцевих рад району, бо всі вони несуть велику ношу відповідальності. Я висловлюю щиру вдячність міським, селищним та сільським головам за їх турботу по вирішенню проблем територіальних громад.

Висловлюю щиру подяку вам, хлібороби, робітники, підприємці, вчителі, медики, митці, правоохоронці – усім, хто свою працю, розум, енергію, волю, творчі помисли і зусилля скеровує на досягнення омріяної мети – бачити Україну заможною, мирною та процвітаючою.

Гайсинський район живе повноцінним та насиченим на події життям. І я сподіваюсь, те, що не змогли зробити в цьому році,   ми реалізуємо в наступному. Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені світлом, теплом, прагненням допомогти тим, хто цього потребує, оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі бажаю миру нашій Україні, всі вам -  великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай 2022 рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у кожній домівці мир, взаєморозуміння й любов!

З Новим роком, дорогі жителі Гайсинського району! Щасливих вам, добрих і веселих свят!

              Голова районної ради                      Віталій Савчук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь