Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяні віншування від вихованців "Фабрики добра"

Дата: 11.01.2022 16:36
Кількість переглядів: 855

Фото без опису 11 січня 2022 року до залу засідань Гайсинської районної ради завітали колядники – вихованці патріотичного волонтерського руху «Фабрика добра» загальноосвітньої школи № 2 Гайсинської міської ради та їх наставниця Наталія Костюк. Учасники гурту у барвистих національних костюмах з різдвяними зірками та вертепом привітали керівників району

- голову районної ради Віталія Савчука та голову райдержадміністрації Людмилу Головашич, колективи цих установ з Різдвом Христовим. Гарний різдвяний настрій відчувався у залі від колядок та щедрівок, різдвяних пісень, що возвеличують добро, віру в щасливе майбутнє.

Особливо зворушили присутніх пісні про воїнів АТО, зокрема «Та молитва на Різдво зберегла його в АТО». Такі виступи діток та заклики з їх вуст пам’ятати, завдяки кому ми маємо можливість відзначати свята вдома, у затишній різдвяній атмосфері - це також внесок маленьких волонтерів у таку велику справу підтримки наших захисників, миру та злагоди на рідній землі.

Вітаючи діток з різдвяними святами , голова районної ради Віталій Савчук щиро подякував їм за чудовий виступ, а головне - за постійну, невтомну волонтерську допомогу нашим воїнам, яка їм так потрібна, адже тепло дитячих душ, яке вони вкладають у обереги, листи, маскувальні сітки, концерти у військових частинах – то є найкращі ліки для захисників України. Керівник району висловив переконання, що «Фабрика добра» продовжить творити добрі та потрібні справи в ім’я такої омріяної Перемоги, і побажав колядникам-волонтерам і їхній наставниці Наталії Костюк добра, злагоди, щастя, успіхів, здоров’я в прийдешньому році та вручив їм подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+7


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь