Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 378

15 лютого 2022 року у територіальних громадах  Гайсинського району було відзначено День  вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У заходах, що відбулися з цієї нагоди у Чечельницькій територіальній громаді, взяв участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. Віталій Володимирович щиро подякував воїнам-інтернаціоналістам за самопожертву та вірність військовій присязі.

“Вас, ще зовсім молодих людей, держава покликала виконувати свій військовий обов’язок. У “гарячих” точках кожен з вас особисто відчув ціну війни на собі, біль від втрати побратимів і друзів у тих страшних подіях. ” – наголосив керівник району та додав, що воїни-інтернаціоналісти є гарним прикладом для молодого покоління, як треба захищати мир та спокій. Ряду воїнів-інтернаціоналістів Чечельницької та Ольгопільської громад  голова районної ради Віталій Савчук вручив Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації..

У м. Гайсин на центральній площі відбулося урочисте покладання квітів до портретів загиблих гайсинчан-афганців. Урочистою ходою громадськість міста пройшла до Скверу Слави на  покладання квітів до пам’ятника загиблим в Афганістані воїнам та мітинг пам’яті. Воїнів-інтернаціоналістів привітали із річницею закінчення війни в Афганістані Гайсинський міський голова Анатолій Гук і голова   територіальної спілки учасників бойових дій на території інших держав Микола Керанчук. Після мітингу у міському Будинку культури відбулася тематична зустріч з ветеранами війни в Афганістані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь