Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошення на семінар щодо фінансування підприємців аграрного сектору

Дата: 13.04.2022 11:20
Кількість переглядів: 417

В умовах російської агресії важливо досягати перемоги на усіх фронтах, саме тому надзвичайно важливим є питання продовольчої безпеки нашої країни. І аграріям Вінницької області у нинішньому сезоні необхідно максимально використати аграрний потенціал нашого регіону. На державному рівні створені програми підтримки аграріїв та аграрної галузі в умовах воєнного стану.

Чільне місце у вищезазначених програмах займають кредитні лінії від державних банків за пільговими умовами. Запрошуємо представників агросектору  на семінар по напрямкам фінансування суб’єктів підприємництва Державним ощадним банком України (Ощадбанк) щодо: фінансування сільськогосподарських товаровиробників для провадження сільськогосподарської діяльності на період воєнного стану та протягом шести місяців після його припинення чи скасування; загальні напрямки фінансування суб’єктів підприємництва.

На семінарі з провідними фахівцями «Ощадбанку» аграрії Вашої територіальної громади зможуть отримати актуальну інформацію щодо фінансування провадження сільськогосподарської діяльності та обрати індивідуальну програму фінансування власної діяльності. Семінар відбудеться 14 квітня 2022 року о 14:00 годині за адресою м.Вінниця, вул. Пушкіна 11, хаб «Місто змістів».

Посилання для участі в форматі онлайн наведено нижче: Ьїїрз://из02УеЬ.2оот.из/у84692615777?р¥Уіх<І1К0(1Ч4Ц¥ТЕКк£ 1 ст2ІІаОс12ХІТ09. ГО: 846 9261 5777 пароль: 553223.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь