Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 15 сесія районної ради 8 скликання

Дата: 24.06.2022 12:53
Кількість переглядів: 432

Сьогодні у режимі відеоконференції відбулась чергова 15 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 29 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. Перед сесією відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради, члени яких узгодили питання порядку денного та рекомендували сесії прийняти по них рішення. Відкриваючи сесію, голова районної ради Віталій Савчук зазначив, що сьогодні рівно 4 місяці з того дня, як росія здійснила повномасштабний наступ на Україну, і ми живемо в умовах воєнного часу. Щодня за нашу свободу гинуть Герої, кожна громада нашого району зазнала болючих втрат. 

Депутати вшанували  пам’ять наших захисників та всіх жертв   війни хвилиною мовчання.

      З першого питання порядку денного -  ”Про затвердження звіту про виконання  районного бюджету за 2021 рік - депутатів проінформувала  начальник фінансового відділу районної військової адміністрації Оксана Музика.

  Другим рішенням сесії депутати внесли зміни  до рішення позачергової 3 сесії районної ради 8 скликання  від 23.12.2020 року «Про Програму «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності  районної ради»  на 2021-2025 роки”. Це повязано  у зі змінами в 2020 році   до Бюджетного кодексу України   щодо надходжень до  районного бюджету, де значно скоротились надходження, а якщо точніше то  майже відсутні.  В Державному бюджеті на 2022 рік передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення  діяльності районних рад, тому необхідно  було внесено  зміни до програми стосовно джерел фінансування.

          Відповідно до клопотання Дашівської селищної ради депутати  погодили   перейменування селища Первомайське Гайсинського району, відтепер воно носитиме назву Гадаї. А відповідно до клопотання від державного підприємства «Вінницький науково-дослідний інститут землеустрою» та Тростянецького селищного голови, щодо встановлення меж семи населених пунктів, зокрема  одного по Соболівській і шести  по Тростянецькій територіальних громадах, були затверджені проєкти землеустрою,  розроблені зазначеним інститутом землеустрою.

       Також депутати затвердили рішення  ”Про внесення змін до  Переліку  другого типу об’єктів комунального майна, що підлягає передачі в оренду”  та Про передачу комунального майна із спільної власності територіальних громад сіл, міста Бершадського району у комунальну власність Бершадської територіальної громади”.

Після закриття сесії голова районної ради Віталій Савчук подякував депутатам, що воюють у лавах Збройних Сил України, та всім, хто щоденно своєю волонтерською діяльністю наближає нашу перемогу. Все буде Україна! Слава Героям! Слава Україні!

З рішеннями чергової 15 сесії можна ознайомитися на сайті Гайсинської районної ради за посиланням  https://haysynrayrada.gov.ua/news/1656062625/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь