Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо!

Дата: 01.10.2023 00:01
Кількість переглядів: 643

Фото без описуШановні жителі Гайсинського району! Сьогодні, 1 жовтня, ми всі разом відзначаємо три великих, тісно й логічно пов'язаних між собою свята: День захисника і захисниць України, День українського козацтва та велике християнське свято - Покрови Пресвятої Богородиці.

Дуже шкода, що ці великі свята відгукуються у наших душах не світлою радістю, а цілою гамою почуттів: від гордості за наших сучасних захисників і захисниць -до туги від втрати багатьох наших героїв та співчуття до їх родин, від занепокоєння за майбутнє нашого народу -до твердої віри у непереможність та могутність Збройних сил України.

В цей день ми вшановуємо героїв різних епох нашої історії, адже боронити батьківську віру, благословенний край своїх предків сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Висловлюємо щиру вдячність сучасним захисникам - нашим воїнам світла, які величезною ціною відвойовують сьогодні наше право на життя у своїй рідній, мирній і незалежній країні. Дякуємо вам, наші герої! Дякуємо також кожному, хто з перших днів війни підтримує наших бійців, допомагає мирному населенню, хто доставляє на фронт продукти харчування, медикаменти, одя та все найнеобхідніше.

Доземний уклін вам, захисники й захисниці української землі, повага і шана вам, волонтери.

На жаль, війна не буває без жертв… Сьогодні ми вшановуємо світлу пам'ять тих, хто поклав свої життя за мир та цілісність країни. Вічна пам’ять Героям!

Бажаємо всім захисникам і захисницям України, ветеранам війн та волонтерам миру, міцного здоров'я, усіх життєвих гараздів, тепла та злагоди в родинах, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі!

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава волонтерам!

                                  Голова районної ради                 В.В, Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь