Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Єднаймося заради наближення ПЕРЕМОГИ!

Дата: 05.10.2022 10:05
Кількість переглядів: 331

Традиційно в першу неділю жовтня ми відзначаємо професійне свято – День працівників освіти. А 5 жовтня — Всесвітній день вчителя За дорученням голови Вінницької військової адміністрації Сергія Борзова та голови Вінницької обласної Ради В`ячеслава Соколового з нагоди Дня вчителя голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук та заступник голови Оксана Матвієнко привітали та нагородили Почесною грамотою Дмитра Сокура, директора Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 імені А.Матвієнка.

Під керівництвом Дмитра Михайловича колектив закладу з перших днів війни долучився допомагати ЗСУ : готували для захисників, збирали одяг та речі першої необхідності, плели сітки, допомагали армії грошима та продуктами; допомагали своїм колегам, які захищають нашу землю; допомагали тим, хто був змушений залишити рідні домівки; готували заклад освіти та сховище до навчального року, аби діти могли відвідувати школу та навчатися офлайн.

"Зараз кожен тримає свій фронт: хтось на передовій, хтось боронить весь периметр кордону нашої держави та її прикордонні території, хтось у тилу. І праця кожного – дуже важлива! Бо здобути перемогу над ворогом зможемо лише самовіддано працюючи на благо нашої держави, об’єднавши всі зусилля» — зазначив Дмитро Сокур.

Ми знову дякуємо всім керівникам та колективам закладів освіти району за їх титанічну працю, адже на освітянах лежить надзвичайно важливе завдання – виховання та навчання достойного покоління справжніх патріотів нашої держави, які забезпечуватимуть процвітання вільної, незалежної, мирної України. Саме педагоги передають своїм вихованцям та учням знання і досвід, вчать долати життєві труднощі, допомагати близьким та цінувати дружбу. Своєю щоденною працею визначають долю поколінь, дають можливість обрати до душі заняття та проявити свої професійні якості, направляють та ведуть шляхами особистих досягнень та результатів.

???????? Єднаймося заради наближення ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь