Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 17 сесія районної ради 8 скликання

Дата: 23.12.2022 11:40
Кількість переглядів: 358

Сьогодні у режимі відеоконференції відбулась чергова 17 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 29 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. Перед сесією відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради, члени яких узгодили питання порядку денного та рекомендували сесії прийняти по них рішення.

Відкриваючи сесію, голова районної ради Віталій Савчук зазначив, що сьогодні вже  минає десятий місяць з того часу, як росія здійснила повномасштабний наступ на Україну, і ми живемо в умовах воєнного часу. Щодня за нашу свободу гинуть Герої, кожна громада нашого району зазнала болючих втрат. Депутати вшанували  пам’ять наших захисників та всіх жертв   війни хвилиною мовчання.

Основними питаннями, які розглянули під час роботи сесії депутати -  затвердження списків присяжних Гайсинського, Бершадського, Теплицького, Тростянецького та Чечельницького районних судів. Ці питання були винесені на розгляд сесії  відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні” і  „Про судоустрій і статус суддів”,  та  клопотання територіального управління державної судової адміністрації України у Вінницькій області. Громадяни, зазначені у проєкті рішення,   виявили бажання бути присяжними, про що написали відповідні заяви та надали необхідні документи. Так як  у судовій системі не відбулася  поки що адміністративна реформа, тому вони продовжують здійснювати свої повноваження в межах територіальної юрисдикції, визначеної до набрання чинності постанови Верховної Ради України  «Про утворення та ліквідацію районів» та носять назву районні суди.

 З рішеннями чергової 17 сесії можна ознайомитися на сайті Гайсинської районної ради за посиланням https://haysynrayrada.gov.ua/news/1671705540/ 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь