Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми єдині , і в цьому наша сила!

Дата: 16.02.2023 14:40
Кількість переглядів: 336

Взимку 2022 року іноземні  розвідки попереджали Україну про можливе вторгнення росії  і навіть називали дату - 16 лютого. В суспільстві ширилися хвилювання з цього приводу , хоча ніхто до останнього не хотів вірити в це, продовжуючи жити повсякденними турботами. Для підняття духу і зменшення психологічного тиску  Президент України Володимир Зеленський своїм Указом встановив нове свято – День єднання, покликане нагадати, що саме в єднанні - наші сила та міць.

 Свято, коли мільйони українців  вийшли на площі міст і сіл з жовто-блакитними  прапорами та патріотичним настроєм,   показало, наскільки ми  сильні у єднанні і у бажанні  жити у мирі. Як виявилося, до війни лишалося всього 8 днів…

І хоча в Указі Президента України від 14.02. 2023 р. № 53/2022 вказано, що День Єднання відзначається 16 лютого 2022 року, тобто лише раз, все ж багато колективів, організацій, навчальних закладів, територіальних громад влаштовують урочистості і сьогодні, рік потому.

Зокрема, День Єднання відзначили 16 лютото 2023 року і у Гайсинській територіальній громаді. Участь в урочистостях взяли голова районної ради Віталій Савчук та заступник голови районної ради Оксана Матвієнко.

В умовах війни та щоденних трагедій День єднання  - це чергова нагода нагадати собі і  світові, що ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє. Ми єдині, і в цьому наша сила! Продовжуймо допомагати нашим воїнам, переселенцям і всім українцям, хто сьогодні потребує нашої посиленої уваги і допомоги.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Вічна і світла  пам’ять загиблим Героям…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь