Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Обрано нову Раду районної організації ветеранів України

Дата: 17.02.2023 15:19
Кількість переглядів: 378

Сьогодні, 17 лютого 2023 року, у залі засідань Гайсинської районної ради пройшла звітно-виборна конференція Ради районної організації ветеранів, у якій взяли участь 46 делегатів від первинних ветеранських організацій територіальних громад та запрошені.

Серед запрошених – заступник голови районної ради Оксана Матвієнко, голова районної військової адміністрації Людмила Головашич, Гайсинський міський голова Анатолій Гук, заступник голови обласної організації ветеранів України Петро Бойко. Вони привітали присутніх делегатів, подякували за активну громадську позицію та побажали їм плідної та успішної конференції.

Це перша районна конференція ветеранів після закінчення адміністративно-територіальної реформи, під час якої було утворено Гайсинський район в нових межах, до складу якого входять 14 територіальних громад. Тому й постало питання реформування і у ветеранських організаціях як громад, так і району в цілому.

Діяльність ветеранських організацій району має велике значення, адже вона покликана координувати зусилля місцевих органів влади, підприємств, установ, організацій, спрямованих на поліпшення умов життя, здоров’я, правового та соціального захисту ветеранів різних категорій. Крім цього, ветерани активно долучаються до заходів з військово-патріотичного виховання молоді, слідкують за підтриманням в належному стані пам’ятників та меморіалів загиблих воїнів, організовують дозвілля людей похилого віку тощо.

Після виступів активістів ветеранського руху учасники конференції перейшли до виборів Ради районної організації ветеранів, голови Ради, заступника голови, президії, голови ревізійної комісії. До складу Ради увійшли 25 ветеранів з різних громад району. Головою Ради районної організації ветеранів одноголосно обрано Миколу Галузинського, а його заступником – Олександру Міхасьову.

Завершили захід урочистостями – врученням грамот районної організації ветеранів активістам ветеранського руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь