Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 18 сесія районної ради 8 скликання

Дата: 15.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 706

Фото без описуСьогодні у режимі відеоконференції відбулась чергова 18 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 28 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. Перед сесією відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради, члени яких узгодили питання порядку денного та рекомендували сесії прийняти по них рішення.

Відкриваючи сесію, голова районної ради Віталій Савчук зазначив, що вже  минуло більше року з того часу, як московія здійснила повномасштабний наступ на Україну, і ми живемо в умовах воєнного часу. Щодня за нашу свободу гинуть Герої, кожна громада нашого району зазнала болючих втрат. Депутати вшанували  пам’ять наших захисників та всіх жертв   війни хвилиною мовчання.

Під час роботи сесії депутати  розглянули три основних питання. З  першого питання - "Про затвердження звіту про виконання Гайсинського районного бюджету за 2022 рік" депутатів проінформувала начальник фінансового управління районної військової адміністрації Оксана Музика.

Про результати діяльності  Гайсинської окружної прокуратури на териорії Гайсинського району на 2022 рік депутатам розповів начальник Гайсинської окружної прокуратури Володимир Гирба.

  Відповідно до Земельного кодексу України,  Закону України „Про землеустрій” та згідно з поданими  клопотаннями  керівництва  Тростянецької селищної ради і  Кунківського сільського  голови, депутати затвердили проекти  землеустрою щодо встановлення меж 5 населених пунктів на території Гайсинського району, розроблених  державним підприємством „Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”.

У "Різному"  депутат районної ради - голова районної військової адміністрації Людмила Головашич закликала депутатів до більшої уваги та  підтримки родин наших захисників, а також внутрішньо переміщених осіб, яких на території району проживає понад 29 тисяч. Депутат районної ради - голова фракції політичної партії "Європейська Солідарність" Валентина Оріховська підняла питання щодо звернення до центральних орагнів влади про повернення додаткової винагороди українським військовослужбовцям та силовикам.

 З рішеннями чергової 18 сесії можна ознайомитися на сайті Гайсинської районної ради за посиланням https://haysynrayrada.gov.ua/news/1678874240/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь