Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у сесіях Вінницької обласної Радии,

Дата: 31.03.2023 10:25
Кількість переглядів: 356

Голова районної ради Віталій Савчук на запрошення голови обласної Ради Вячеслава Соколового взяв участь у черговій 38 та позачерговій 39 сесії Вінницької обласної Ради, що відбулась 31 березня 2023 року.

На черговій сесії депутати розглянули 25 питань порядку денного. У більшості з них – надання згоди на проведення будівельних робіт, ефективне управління комунальними закладами та підприємствами, передача й приймання нерухомого та рухомого майна. Депутати погодили клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок.

Першим питанням порядку денного депутати заслухали звіт про виконання Програми економічного та соціального розвитку Вінницької області на 2022 рік. У звіті йшлося про допомогу та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, реалізацію державної політики в галузі оборонної роботи, релокацію підприємств, надходження до місцевих бюджетів від діяльності малого підприємництва, розвиток медицини, освіти, соціальної сфери в умовах воєнного часу, міжнародне співробітництво тощо.

На сесії заслухали звіт про виконання обласного бюджету за 2022 рік. У звіті було зазначено, що за 2022 рік до обласного бюджету надійшло доходів у сумі понад 2,8 млрд грн, що становить 123,13% до плану на рік з врахуванням змін. Порівняно з 2021 роком надходження доходів обласного бюджету збільшилось на 25,68%. Видатки обласного бюджету за 2022 рік склали понад 3,6 млрд грн, або 68,95% до уточненого плану на рік та зменшилися проти 2021 року на понад 1,5 млрд грн.

Під час 38 чергової сесії затвердили виконання Обласної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2018-2022 роки та Програми розвитку культури Вінницької області на 2018-2022 роки.

Депутати погодили проєкти рішень про трудові відносини з керівниками підприємств – Серебрійської спеціальної школи, Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення, Ямпільського районного бюро технічної інвентаризації. Також внесли зміни до статутів Вінницького обласного клінічного фтизіопульмонологічного центру та Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи.

На позачерговий 39 сесії депутати підтримали питання про погодження в новій редакції Інвестиційної програми комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго» на 2022-2023 роки та про комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради».
Джерело: https://vinrada.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь