Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 40 сесія Вінницької обласної Ради

Дата: 28.04.2023 13:24
Кількість переглядів: 329

Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у черговій 40 сесії  Вінницької обласної Ради, що відбулась сьогодні, 28 квітня. Головув на сесії голоова обласної Ради  Вячеслав Соколовий. На початку сесії перед депутатами виступила керівниця  центрального представництва Координаційного центру з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак.

а дорученням керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова за сприяння і співпрацю у наданні всебічної допомоги українській армії, активну громадську позицію у боротьбі за незалежність України вона вручила відзнаку депутату обласної Ради Віктору Пигулі.

Першим питанням обласна Рада ухвалила рішення «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Вінницької області».

Загалом на сесії депутати розглянули 23 питання порядку денного. Більшість з них стосувалася діяльності комунальних закладів та ефективного управління майном.

Депутати, зокрема, затвердили статути Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського (у новій редакції) та обласного комунального підприємства «Автобаза обласної Ради».

Крім цього, на сесії погодили розширення видів діяльності комунального закладу «Центр естетичного виховання» Вінницької обласної Ради.  Комунальним закладам, як вид діяльності, додали «Дошкільну освіту»:

– Немирівській спеціальній школі,

– Піщанському навчально-реабілітаційному центру, 

– Серебрійській спеціальній школі.

Депутати проголосували за перейменування населеного пункту Красне на Щасливе, що підпадає під пряму дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».  Йдеться про звернення Крижопільської селищної ради. Нова назва села внесена за пропозицією ініціативної групи жителів Голубецького старостинського округу.
Джерело: https://vinrada.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь