Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова 43 сесія обласної Ради

Дата: 25.08.2023 08:45
Кількість переглядів: 538

Фото без описуПід головуванням голови обласної Ради В'ячеслава Соколового 25 серпня відбулася чергова 43 сесія обласної Ради. Перед початком роботи сесії депутати вшанували пам'ять загиблих героїв - наших захисників та всіх мирних українців, що їх убила Росія...

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов вручили відзнаки «За заслуги перед Вінниччиною» 15 жителям області. Серед них - начальник відділу культури та туризму Гайсинської міської ради, Заслужений працівник культури Микола Ричков. Вітаємо Миколу Леонідовича з цією високою відзнакою та бажаємо нових звершень та успіхів.

Депутати заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2023 року. Директор департаменту фінансів обласної військової адміністрації Микола Копачевський повідомив, що за підсумками першого півріччя 2023 року обласний бюджет виконаний та має суттєвий приріст.

– За І півріччя 2023 року з урахуванням усіх міжбюджетних трансфертів (субвенцій, дотацій) до обласного бюджету по доходах загального та спеціального фондів надійшло понад 2,5 млрд грн (55,93 % плану на рік та 97,43% плану на І півріччя), – зазначив директор департаменту фінансів обласної військової адміністрації Микола Копачевський. – Видатки обласного бюджету за січень – червень 2023 року (загальний і спеціальний фонди) складають понад 1,991 млрд грн (або 40,34% до уточненого плану на рік та 67,17% до уточненого плану на І півріччя). Резервний фонд обласного бюджету складає понад 94,3 млн грн.

Депутати взяли до відома інформацію «Про Програму збереження та відтворення родючості грунтів земель державної форми власності у Вінницькій області на 2018-2022 роки».

Сесія погодила Інвестиційну програму комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго» на 2023-2024 роки, а також Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної Академії аграрних наук України.

Депутати внесли зміни до Статутів низки комунальних закладів та підприємств:.

Крім цього, було ухвалено рішення про передачу майна та транспортних засобів у комунальні підприємства та у власність громад області.

На сесії депутати проголосували за передачу автомобілів для військових частин, які дислокуються на Вінниччині.

Підтримали також звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства здоров’я України щодо зниження цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення.

Загалом під час сесійного засідання депутати розглянули 31 питання порядку денного.

На сесії був присутній голова районної ради Віталій Савчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь