Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 21 сесія районної ради 8 скликання

Дата: 26.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 321

26 грудня 2023 року відбулась чергова 21 сесія районної ради 8 скликання. У зв’язку з оголошеною по всій Україні повітряною тривогою, було вирішено  провести засідання в укритті.  Засідання, на якому були присутні 25 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. На початку роботи сесії депутати вшанували пам’ять наших захисників та всіх жертв війни хвилиною мовчання.

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43, статті 44 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, статті 15 Закону України ,,Про правовий режим воєнного стану”, розглянувши клопотання  районної військової адміністрації,  депутати затвердили районну Програму забезпечення виконання Гайсинською районною військовою адміністрацією повноважень, делегованих органами місцевого самоврядування на 2024-2025 роки. 

Також депутатами було прийнято рішення про списання безнадійної заборгованості  за кредитами, наданими з місцевого бюджету, в загальній сумі 5149,91 гривень за загальним фондом, термін позовної давності якої минув, що виникла в 1999 році по коштах Немирівського районного бюджету (частина колишнього Немирівського району, а саме Райгородська територіальна громада, входять до складу Гайсинського району).

До районної ради протягом листопада і грудня цього року звернулися із заявами депутати районної ради 8 скликання Віталій Горбаневич, Андрій Тарасюк, Валентина Волошина і Вадим Гавриляк з проханням достроково припинити їхні депутатські повноваження. Керуючись статтею 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” і статтею 5 Закону України „Про статус  депутатів місцевих рад”,   ці заяви були винесені на розгляд сесії і депутати підтримали це рішення своїх колег.

Наприкінці роботи сесії голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко вручили Подяки районної ради за волонтерську діяльність депутатам Оксані Червінко і Віталію Горбаневичу. В свою чергу Оксана Червінко також передала подяки за активну підтримку військовослужбовців 59 бригади голові районної ради Віталію Савчуку та депутату Аллі Баранець

Ряд депутатів районної ради, а саме Микола Бабій, Анатолій Балан, Вадим Гавриляк, Петро Гуртовий, Любов Шевчук, Катерина Лавренюк були нагороджені грамотами районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь