Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Агенція регіонального розвитку Вінницької області налагоджує співпрацю з польськими партнерами

Дата: 15.10.2024 12:49
Кількість переглядів: 19

У рамках розвитку співпраці між регіонами України та Польщі делегація з Вінницької області відвідала Польську Агенцію Інвестицій та Торгівлі (PAIH). Вінницьку делегацію представляли  перший заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, генеральний директор КП «Вінницяоблтеплоенерго» та депутат обласної Ради Андрій Ковальов,  директорка Агенції регіонального розвитку Вінницької області Єлизавета Савчук, перший заступник генерального директора КП «Вінницяоблтеплоенерго» Андрій Поджаренко.

Під час зустрічі з директором Київського бюро PAIH Каролем Кубіцою обговорили питання залучення інвестицій, підтримки українських підприємців, підвищення інституційної спроможності регіонів України для успішної реалізації інвестиційних проєктів.

Кароль Кубіца презентував можливості тренінгів та навчальних програм, спрямованих на підвищення спроможності місцевих громад ефективно працювати з інвесторами. Такі заходи допоможуть громадам Вінниччини готувати конкурентні інвестиційні пропозиції та краще інтегруватися в європейські ринки.

– Співпраця з польськими партнерами відкриває для Вінницької області нові перспективи. Ми перейняли цінний досвід у підготовці інвестиційних пропозицій та залученні інвесторів, – зазначила Єлизавета Савчук. – Цей візит став важливим кроком у розвитку регіональної співпраці та зміцненні інвестиційних зв'язків між Україною та Польщею.

На зустрічі також була представлена нова програма діяльності Агенції регіонального розвитку на 2024-2026 роки, яка передбачає тренінги, навчальні візити до Польщі та підтримку громад Вінниччини.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/agenciya-regionalnogo-rozvitku-vinnickoi-oblasti-nalagodzhue-spivpracju-z-polskimi-partnerami.htm



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь